|
Aktualność
Warsztaty z KUCHNIĄ MALTAŃSKĄ
22 cze 2023, 11:45
Uczniowie klasy 3b SP nr 18 przygotowywali ciasteczka z migdałami i kruche ciasteczka w kształcie flagi Unii Europejskiej. Pod nadzorem uczniów klasy 1 C Technikum dzieci poradziły sobie z zadaniem całkiem dobrze. Uczniowie: Patrycja Kubielas, Kinga Mendrela, Oliwia Brzoza, Fabian Jarczok, Otylia Bełz , Edyta Koniusz, Martyna Pankowska byli mocno zaangażowani w pracę młodszych kolegów i w związku z tym zadanie udało się wykonać. Poprzez warsztaty dzieci i nasi uczniowie poznali kulturę innych narodów i zaznały smaków Malty. Ewa Goraus Sfinansowane ze środków UE. Wyrażone poglądy i opinie są jedynie opiniami autora lub autorów i niekoniecznie odzwierciedlają poglądy i opinie Unii Europejskiej lub Europejskiej Agencji Wykonawczej ds. Edukacji i Kultury (EACEA). Unia Europejska ani EACEA nie ponoszą za nie odpowiedzialności. |
|