Aktualność
„Przez żołądek do serca” – kolejna edycja konkursu
12 lut 2022, 13:50
Spośród 15 nadesłanych prac jury musiało wyłonić zwycięzców: - I miejsce zdobył Tomasz Pisarek z klasy III dTG – „Torcik karmelowy”
- II miejsce – Konrad Rusin z klasy IV eT – „Monodeser czekoladowy callebaut”
- III miejsce zajęła Emilia Łukasiewicz z kasy II aBS – „Panna cotta”
wyróżnienie - Oliwia Szewczyk – z klasy I cT – „Ciastko czekoladowe z płynącą czekoladą i karmelem i Ciastko waniliowe z musem truskawkowym z karmelem”
- Anna Łoś – z klasy I cT – „Brownie z orzechami w karmelu”
Gratulujemy i zapraszamy do kolejnych konkursów. Zespół nauczycieli przedmiotów gastronomicznych
Zobacz wszystkie prace konkursowe
|