|
Aktualność
Wojewódzki Konkurs Kulinarny
24 paź 2017, 20:27
Konkurs jest pod patronatem firmy PRYMAT a w Jury pojawią się: Carlos Gonzalez - Tejera ekspert kulinarny, Wiesław Wróblewski - Prezes Beskidzkiego Klubu Kulinarnego, Daniel Jakubiec szef kuchni Restauracji Orchidea w Żywcu oraz Bożena Targosińska- kierownik gastronomii Restauracji Dąbrówka. W trakcie zmagań kulinarnych uczniów pojawią się szefowie kuchni Restauracji Dąbrówka -Piotr Jończyk i Łukasz Skonieczny i dla uczniów naszej szkoły oraz nauczycieli zrobią pokaz kulinarny związany z tematyką konkursu. Program konkursu: 9.00- 9.30 Rejestracja uczestników Konkursu i losowanie (hol szkolny – wejście) 9.35 – 10.00 odprawa uczestników konkursu (pracownia technologiczna sala 4 i 7 budynek A, parter) 10.00 – 12.30 Rywalizacja w konkursie 12.45 - 13.00 Prezentacja i omówienie dań konkursowych. Prace Jury. 13.00 Uroczyste ogłoszenie wyników konkursu i wręczenie nagród (aula) Ewa Goraus
|
|